Treceți la conținutul principal

Gândeşte fix pe dos

Paul Arden, Gândeşte fix pe dos, Editura Art, 2010

Este o reţetă verificată ca să faci bani (dacă deja eşti celebru şi bogat), vinde la alţii poveşti despre cum să devii bogat.

Gândeşte fix pe dos, îţi transmite, într-un mod original, cum altfel, mult tocitul mesaj, fii original. Nu o să neg avantajele de a fi original. Dar ... sunt câţiva "dar". Eu personal nu prea cred în cărţile acestea de dezvoltare personală.

Cărţile acestea îţi spun să fii original, dar nu te învaţă cum să fii original (teoria ca teoria, dar practica ne omoară).

Aşa că mai bine  judecă fiecare după cum îl taie capul, fără cărţi de dezvoltare personală. Original.

Comentarii

Natty Bumppo a spus…
ok. nu iti mai imprumut carti :)
le cat a spus…
Ba da, ba da, cartile trebuie imprumutate, sunt ca banii, daca nu circula nu au valoare :o)
Felix Tudoriu a spus…
@Natty

Hai ca am scris despre cartea asta mai mult decat despre una extrem de buna. Pina la urma asta vrea si autorul , sa fie bagat in seama, indiferent cum. ;0)
VictorN a spus…
Cum plm sa-ti spuna frate cineva modalitatea de a fi origina? Esti idiot? Banuiesc ca nu intelegi etimologia cuvantului "original" - uite ceva mai pe intelesul tau, pentru cat te duce capul: original e unul singur, un lucru, o modalitate de a fi, sau ca sa fie si mai pe intelesul tau: e ca la haine in plm, addidas are adisasi originali, pe care nu-i mai face nimeni la fel!!! Auzi la el, cronicarul de carte :)) Vrea sa fie invatat sa fie original, doamne sfinte!
Felix Tudoriu a spus…
Argumentul plm intr-o dezbatere denota desigur o inteligenta superioara si originala ...

Postări populare de pe acest blog

Dizolvare SRL (5) - Dizolvare fara lichidator. Model hotarare lichidare si repartizare

Dupa ce s-a hotarat dizolvarea se fac, sub răspunderea administratorului şi contabilului societăţii documentele de lichidare
-       Inventarierea  şi evaluarea elementelor de  natura activelor, datoriilor  şi capitalurilor proprii ale societăţilor comerciale care urmează  să se lichideze  şi înregistrarea rezultatelor inventarierii şi ale evaluării efectuate cu această ocazie;-  Întocmirea situaţiilor financiare anuale, în formatul prevăzut de reglementările contabile aplicabile; -       Achitarea datoriilor societăţii comerciale către bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, precum  şi a celorlalte obligaţii sociale către alte fonduri, salariaţi şi alţi terţi;-       Stabilirea rezultatului lichidării (profit sau pierdere), întocmindu-se contul de profit şi pierdere în formatul prevăzut de reglementările contabile aplicabile;    Se obţin  documentele de la finanţe care atestă că s-au plătit toate datoriile, către stat. Eventual alte documente de plată a datoriilor cătr…

Model decizie avertisment scris

Protecția datelor personale pentru toți

Pentru cei interesați de problematica protecției datelor personale -GDPR, am scris această carte, apărută în format electronic.

O puteți achiziționa aici.

Convenția Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) art. 8 din Convenție garantează respectarea dreptului de viață privată, familie, a domiciliului și a corespondenței. In baza acestei dispoziții Curtea Europeană a Drepturilor Omului a pronunțat hotărâri în legătură cu protecția datelor personale în cazuri în care s-au strîns informații despre viața personală a unei persoane ( cazul Leander contra Suediei http://hudoc.echr.coe.int/eng?i=001-57519)  în cazul interceptării comunicațiilor electronice și telefonice (cazul Klass contra Germaniei http://hudoc.echr.coe.int/eng?i=001-57510) supravegherea la locul de muncă (cazul Copland contra Regatului Unit http://hudoc.echr.coe.int/eng?i=002-2765) utilizarea de sisteme CCTV (Peck contra Regatului Unit) protejarea imaginii unei persoane (cazul Von Hannover contra Germaniei http://hudoc.echr.co…