Treceți la conținutul principal

Crema de ciocolata

O crema de ciocolata usor de facut si mai ales extrem de sanatoasa. Dupa ce o sa o incercati o sa va uitati cu dispret la cremele din rafturile magazinelor.

Ingrediente:


  • 2 fructe de avocado
  • 4 linguri de cacao
  • 3 linguri de miere
  • sucul de la o jumatate de portocala
  • un pumn de migdale
  • o lingurita de lecitina granule (optional)
Macinati migdalele pina se fac o pulbere fina. Recomand cu masina de macinat cafea pentru ca macina foarte fin. Curatati avocado de coaja si indepartati simburii.

Puneti totul in robot la mixat. Amestecati bine. E gata. Dati un pic la frigider. Din cantitatile aratate iese cam ce se vede in poza.

Cantitatile de cacao si miere sunt o sugestie. Puteti sa modificati dupa cum va place mai dulce sau nu, sau mai amarui (mai multa cacao da un gust de ciocolata amaruie).

Lecitina serveste la afanare, poate sa lipseasca. Se gaseste in magazine de tip "plafar".

Reteta e baza. Dupa preferinte se pot adauga si alte arome sau bucati de alune, nuci, etc.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Dizolvare SRL (5) - Dizolvare fara lichidator. Model hotarare lichidare si repartizare

Dupa ce s-a hotarat dizolvarea se fac, sub răspunderea administratorului şi contabilului societăţii documentele de lichidare
-       Inventarierea  şi evaluarea elementelor de  natura activelor, datoriilor  şi capitalurilor proprii ale societăţilor comerciale care urmează  să se lichideze  şi înregistrarea rezultatelor inventarierii şi ale evaluării efectuate cu această ocazie;-  Întocmirea situaţiilor financiare anuale, în formatul prevăzut de reglementările contabile aplicabile; -       Achitarea datoriilor societăţii comerciale către bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale de stat, precum  şi a celorlalte obligaţii sociale către alte fonduri, salariaţi şi alţi terţi;-       Stabilirea rezultatului lichidării (profit sau pierdere), întocmindu-se contul de profit şi pierdere în formatul prevăzut de reglementările contabile aplicabile;    Se obţin  documentele de la finanţe care atestă că s-au plătit toate datoriile, către stat. Eventual alte documente de plată a datoriilor cătr…

Model decizie avertisment scris

Protecția datelor personale pentru toți

Pentru cei interesați de problematica protecției datelor personale -GDPR, am scris această carte, apărută în format electronic.

O puteți achiziționa aici.

Convenția Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) art. 8 din Convenție garantează respectarea dreptului de viață privată, familie, a domiciliului și a corespondenței. In baza acestei dispoziții Curtea Europeană a Drepturilor Omului a pronunțat hotărâri în legătură cu protecția datelor personale în cazuri în care s-au strîns informații despre viața personală a unei persoane ( cazul Leander contra Suediei http://hudoc.echr.coe.int/eng?i=001-57519)  în cazul interceptării comunicațiilor electronice și telefonice (cazul Klass contra Germaniei http://hudoc.echr.coe.int/eng?i=001-57510) supravegherea la locul de muncă (cazul Copland contra Regatului Unit http://hudoc.echr.coe.int/eng?i=002-2765) utilizarea de sisteme CCTV (Peck contra Regatului Unit) protejarea imaginii unei persoane (cazul Von Hannover contra Germaniei http://hudoc.echr.co…